Onze dienstverlening

In een een persoonlijk kennismakingsgesprek stellen we gezamenlijk vast waar u behoefte aan heeft. Hieronder treft u beknopte informatie over onze dienstverlening aan. U kunt ons inschakelen voor eenmalige of doorlopende opdrachten en wij brengen onze kosten rechtstreeks bij u in rekening. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken of wij u kunnen helpen.

Business Development & Introducement

Heeft u behoefte om in contact te komen met gerenommeerde Nederlandse financiële dienstverleners, dan kunnen wij voor uw organisatie business introducements organiseren. Wij verzorgen voor u de professionele begeleiding naar ons zorgvuldig opgebouwde netwerk.

Vermogensregie / Family office services

Heeft u verschillende vermogensbestandelen die veel aandacht vergen en heeft u zelf weinig tijd of onvoldoende kennis/ervaring om het goed in de gaten te houden? In een dergelijke situatie kan ons kantoor meerwaarde bieden om uw vermogensbestandsdelen te begeleiden. Wij kunnen voor u de meest geschikte vermogensbeheerder selecteren en erop toe zien dat uw vermogen optimaal wordt beheerd, of uw testament nog aansluit bij de gewenste situatie, de continuïteit van uw bedrijf geregeld is, uw exclusieve inboedel goed verzekerd is etc. Heeft u reeds een team van specialisten voor u werken, dan kunnen we de regierol voor u vervullen gebruik makend van uw bestaande omgeving.

Enkele voorbeelden van onze dienstverlening:

  • Selectie van een geschikte vermogensbeheerder
  • Second opinion van uw bestaande effectenportefeuille
  • Doorlopende monitoring van uw effectenportefeuille
  • Financieringsbegeleiding
  • Vastgoedbemiddeling